Strike

Ikväll blir det bowling med några kompisar. Ska bowla på bowlaget vid 5 tiden efter det ska vi äta gott. Om det är fint väder ska vi sitta på nån uteservering,meen det ser väldigt grått ut. Typiskt!
Vad ska man ha på sig då? Hela garderoben är full men ändå har jag ingenting att ha på mig,suck! Funderar på att ha på mig mina nya skor,älskar dom!!


Friday night

Köpte äntligen mina älskade skor, Friday night by kenza, så snygga och sköna också,kan nog inte bli bättre. Jag tänkte att jag skulle gå till Skoaugust innan jag skulle möta Sonya,vilket jag gjorde helt rätt i för där fanns dom, PÅ REAN! Så gav 360 spänn för dem (har kostat runt 790). Så glad gick jag ur butiken:)
Jag och Sonita gick till Framfickan och drack lite cider och snackade skit, like usual.
Sen gick vi hem till mig och åt lite mat:) Mysigt!

Sandie var självklart med:)


Fredag?

Har helt kommit fel i dagarna nu när jag har semester, redan fredag...helt sjuukt! Ska nog träffa Sonita på stan idag ett tag, mysigt:) Man kan inget annat än att bli glad när man träffar henne.
Skulle ses vid 3 tiden så ska duscha och sätta på mig ansiktet innan. Gillas!

Ikväll blir det väll fredagsmys med Johan med film och chips. Ska igentligen inte för nu måste jag verkligen gå ner i vikt hhaha!

Neej nu ska jag kika på ungamödrar.:)


Skapligt less...

Kan man vara mer less på detta regn nu? I don't think so!
Var på stan idag med Malin (länge sen sist) och det regnade nog konstant heela tiden vi var där,tur att affärerna ligger nära varandra. Tänkte att jag skulle komma hem med nått nytt plagg men icke, kom hem med lösnaglar och nageldekorationer istället...lyckat!  Hoppas hoppas att det blir fint i morgon och nästa vecka.Sen kan det regna när jag jobbar haha=)

Ser fram emot lördagen nu, ska bowla och käka gott med några kompisar,mysigt!!


Semester

Skönt med semester, kommer ut tidigt till hästen och hinner med massor på dagarna.:) Som idag har jag varit hos schacko,sen hämtat paket ätit sen lunch på Rixos och sen blir det bio ikväll! Ska se Beck-levande begravd.Jag är riktigt Beck tokig så hoppas att den är bra.

Min lilla älskling är ju självklart tvungen att rulla sig så fort han kommer ut i hagen:)


Hot!

Fy fabian vad varmt det är att jobba om dagarna, snälla kan det vara liiite svalare nu när jag jobbar sen nästa vecka kan det få bli dunder varmt för då har jag semester!=D
Efter jobbet drog jag ner till Emelie som tog ur sitt löshår sen drog vi hem till henne en snabbis. Den ungen lämnar mig i helgen och åker till Spanien=( Buuhu. 
När jag kom hem hade min älskling köpt mat, Kyckling och potatissallad. Älskar det.=) Så nu är jag riktigt mätt i magen ska ni veta. 
Btw, gå in och kolla på mig på mig på Pinupgroup.com !


Sista dagen

Hualigen så mätt i magen jag är!
 Ätit grillad lax med potatis,sallad och sås, såå gott.

Inget solande idag heller,tråkigt.=/Hoppas jag hinner sola lite innan jag åker hem i morgon. Men jag och mamma var ut och gick 8km idag, fram och tillbaka till Mörrum. Stannade i Mörrum och kikade lite på forsen. Mörrumsån är nämligen ganska känd för lax och öring. Så nått som någon känner till finns det ju här haha! Stod och kikade efter en lax, har ju aldrig sett nån levande..och vipps så var det en rackare mitt framför ögonen på oss, en stooor en.

Ikväll blir det att kika lite på film som vanligt, men de gillas.:) Är så avslappnande att bara ta det lungt,hur man än gör så blir man inte lika avslappnad i Uppsala.


Vad hände?

Vad hände med det fina vädret som skulle vara? Ja inte är det här iallafall..suck! Hoppas att det blir bättre mot eftermiddaden så man får liiite sol.
Blir nog att ta en promenad till metropolen Mörrum;)


Solsken

Nu lyser solen, äntligen! Har varit mulet och kommit lite skurar hela dagen och dessutom mullrat lite till och från. Jag som ville ligga vid havet heeela dagen och bara jobba på brännan, men icke!
Tv-kanalerna funkar inte heller, nu fattas det ju bara att elen inte fungerar så blir det 1800-talet av det hela..ha ha!=)

Vi får hoppas på sol i morgon istället!


Åskoväder

God morgon!
Vaknade tidigt i morse av att det åskade utav bara helvete.Är riktigt glad att jag inte alls är lika rädd som förut...blev mest sur för att jag inte kunde sova var ju ett j*vla liiiv!

Var ju på fotoaudtion förra måndagen för en pinup sak och kom då med i röstningen och nu kom jag med!!=)

Grattis till Nathalie och hennes pojkvän till den lilla tösen också,hoppas allt gick bra<3!


Full i magen

Magen är proppad med grillat kött och färspotatis! Älskar potatis,speciellt färskpotatis...då är det sommar.

Smsat lite med Johan idag, han är nämligen på Cypern..Ogilla! Känner mig sjukt stressad av att ha honom där och sitter och tänker på det värsta..självklart. Blir så less på mig själv. Men karl är flera 100 mil bort med ett killgäng..vad ska man tro liksom. Aiya Napa är ju ändå Aiya Napa......Suck!

Fredag

Igår kväll blev det tv mys med mamma, käkade chili ostbågar och gurka/morötter med dipp,gott!
Tittade på nå hel mysko film som gick på 6an som inte var så himla bra eller, men man bli alltid så nyfiken på slutet när man har börjat kolla på en film.Typiskt!

Idag har det inte hänt nå vettigt än iallafall, mamma jobbar men kommer hem snart och jag har varit ut på en promenad med Rayban. Brännan börjar lägga sig så snart blir det brunt istället,love it! Hoppas att vi ska hämta handtag och eventuellt bälten till amazonen idag och åka till banken.

Blekinge

Är nere i Blekinge hos mammsen,mysigt! Cyklade ca 1 mil idag till stranden,fyyy vad ont i sittbenen jag fick=/! Sadelskrälle!! Sommaren is the shit här nere, havet ligger så snuskigt nära..älskart! Resultatet blev ett rött ansikte och en röd rygg men de lägger sig till i morgon...eller?!=)

Nu ska jag nog i och ta en kalldusch;)


Jag lever!

Tro det eller ej men jag lever fortfarande,var för länge sen jag skrev jag vet men jag har haft fullt upp och ingen lust alls att skriva. Jobbar som en tok och är trött på kvällarna.

I helgen var jag i Rättvik med bästaste emelie på Big Lake Run, bilträff. Var jätte kul! Så ska upp med henne vecka 31 igen för då är det Classic Car Week.Längtar!


RSS 2.0