16-minutare

Gick till solariumet som ligger nere vid kungsgatan, men tror ni inte det var kö där då och självklart var det två brudar i ett sånt där litet rum. Muppar! Så vi kilade vidare till Solpalatset istället..men tycker fan inte att rören tar lika bra där. Men men fick iallafall lite färg på kroppen.Ser jätte roligt ut, är kritvit under armhålorna så fick ligga med händerna över huvudet idag. Haha!

Nej nu ska jag diskutera vidare på msn med Malin..=) Ovanligt att vi diskuterar om något..icke!


Check!

Idag fick jag min studentklänning, den satt perfekt!
Så nu kan fredag nästan komma.. haha! Har inget kvar i skolan så är lediga tills på fredag, om man inte vill komma på avslutningslunchen som är på onsdag såklart...men de måste man ju göra!! Sista grejen med klassen wtf. 


I morgon ska jag åka till Linn och förlänga mina naglar...tur att man har en kompis som går stylistlinjen! Väldigt bra för mig eftersom jag inte kan ha naturliga långa naglar.(biter på dom)
Ska ut till Schacko i morgon också, hur nu det ska gå med långa nails.Kommer se ut som en bimbo med blont hår och förlängda naglar...i stallet. Stört löjligt.=) 


Ut med gammalt in med nytt...

Gud vad duktig jag har varit!!

Har städat min klädkammare/garderob och rensat mycket kläder. Mamma var med så jag vågade inte stå och spara massa som jag kaaaanske ska använda. Haha! Men det blev väldigt fint..och mycket plats för den delen.. Snart kommer det väll en påse med kläder som fyller på i korgarna och bom så kommer det ligga massa kläder över hela kammaren! Ska försöka lägga allt i korgarna haha. Inte lätt inte lätt.. Jobbigt bara att åka till nån återvinningsstation och kasta allt.

Neej, nu ska jag kolla på Parlamentet.


Mors dag

Mors dag idag, inget jag firar direkt men jag, mamma och mormor åkte ut till morfar på landet. Var ett tag sen jag träffade han så de var mysigt. Brorshan och hans tjej kom ut också. Fikade lite och mös, synd att det skulle envisas med att regna. Men nu kan allt solen lysa...bara det är fint väder på fredag!!! Hoppas, hoppas!! Bryter ihop annars...vad är studenten utan sol liksom...och det är inte direkt kul att åka flak och bli dyng sur, nej det ska tamefan vara strålande solsken och varmt!


Någon som har en idé på hur man kan ha håret på studenten och en sminkning?
Snälla, ge tips!! =)


För jag har...

...bara regn hos mig.



Stor besvikelse när jag drog upp rullgardinen i morgon, skulle ha åkt ut till Schacko men hela hästen är dyng sur så jag kommer ändå inte kunna rida eller borsta=( Skit också!

Så vad ska man göra idag? Nått måste jag ju göra annars blir jag rastlös...
Hjärtat kör cross idag så han får man inte se på hela dan, han ska nämligen bort på kalas i kväll också. En kompis till han fyller år.
Blir jag och mamma i kväll.. myspys!


Velkommen hjern mamma!

I dag kom mamma hjern til Uppsala. Gikk med en gang ned på byen og spiste en iskrem, kjempe godt!!
For ut til stallen og red .

Haha.=) Nej orkar inte skriva på norska längre=) Haha
 Var ut till stallet med mamma och red, fick en lektion av mammsen. Riktig gestapo ska ni veta!! Kommer inte ens kunna gå i morgon haha. Men det gick as bra..gillas!!

Neeej, nu ska jag vara social.Puss på er


-

Idag kommer mammsen hem till Uppsala, för alla som inte vet så bor hon nere i Blekinge...världens ände. Haha!
Hon kommer runt fyra tiden så jag ska försöka få henne att skjussa ut mig till stallet. Var ut igår btw,gick riktigt bra. Red på padocken i mycket volter och min lilla älskling har så svårt att hålla sig på spåret så de är ett helt träningspass att rida han. Men de går bättre och bättre för varje gång..gillas! De har blivit utsläppta på bete nu och kommer gå ute varje natt om det inte är en kall natt med piss väder. Älskar sommarbete!! Schacko luktar så gott då och är mycket renare.=) (han gillar att ligga i sitt kiss i boxen)
Tog lite bilder på puddingen igår.



Schackmatt<3




Torsdag

Idag har jag varit ledig som alla andra torsdagar dom senaste sex veckorna,vi är även lediga i morgon. Hur skönt är inte det!?
Men tror ni jag fick sova i morse eller..icke. Jävla smsande på folk så jag väcktes stup i kvarten...

Drog ner på stan vid halv tolv med Sanna och Emelie..skulle träffa mormor för att kika på studentpresent kl 13.00 så det blev perfekt att strosa runt lite innan. Köpte en väska som jag ska ha på studenten..man måste ju ha sakerna nånstans och för en gångs skulle ska inget vara i min BH! haha.

Ikväll ska jag ut till stallet, hoppas det inte börjar regna. Men det ser så ut...tyvärr! Får väll bli en regnkappa sen är det bara att bita ihop=) För ut ska jag!!




Onsdag

Sovmorgon idag till 10.40,alltid lika skönt! Hade en jävligt onödig religionslektion och en svenska lektion i samma stadium.
Runt kvart i fyra kom Emelie och hämtade mig i sin rally volvo och de bar av ut på vischan till henne..haha!

i morgon är jag ledig, så de blir till att plugga lite körkort och tvätta lite kanske...ser lovande ut

Tisdag

Började 10.05 idag slutade 10.35, mycket lektioner nu...icke.=) Hade en muntligredovisning i samhäll, gick bra=) Så nu är samhällskursen så jävla slut den kan bli, fick VG i kursen,gillas starkt!! Har två arbeten som ska vara inne i morgon , religion och svenska, sen är religionen slut också. vi skulle bara ha en liten mysig avslutningslektion på måndag men de är det ju värt.

Igår var vi till Västerås med målerit. Va till Arosfortet ( fongarna på fortet) och tävlade i olika lag, mitt lag kom tvåa, men satan vilken träningsvärk jag har idag. Mycket klättrande ju. Sen åkte vi ut till ett flygfält i Västerås och grillade sen fick man flyga med en av våra målerilärare i ett pytte pytte plan, självklart gjorde man de!! AS kul.



Bilder från igår:


Sanna






Söndag

Jahapp,idag har vädergudarna bestämt att det ska vara dåligt väder i Uppsala. Fuck them.!

Igår blev det en skräck kväll.Kollade på tre skräckfilmer, usch.
En var verkligen hemsk! Inte läskig utan helt sjuk!! hujeda mig...scar hette den. blää!
Den första kommer jag inte ens ihåg vad den hette haha men de var en fransk skräckfilm,otippat.
Sen kollade vi på Wrong Turn 3...dåligt gjord, stooor besvikelse!


Dop

Idag är det dop som gäller.Ska ta 12 bussen ut så kommer bli lite tidig,menmen.=)
Måste duscha och allt innan, och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Panik!!

Efter dopen måste jag dra till Årsta, ska ju vara hundvakt.

Nej nu måste jag in i duschen! =)


Rensa tankarna

Var med Sanna till Linnécafet och åt lite glass, behövde rensa tankarna och tänka på annat. Mer säger jag inte,vill inte bli för öppen.

Check!

 Hittade en doppresent,lättad!
Nu...är det bara att hoppas att den gillas. =)


I kväll ska jag och min älskling äta gott och mysa för i morgon så ska han åka ner till Motala eller vad det var och köra nå rally. Själv ska jag vara hundvakt hela natten i morgon. Saknar mina små vovvar så det kommer bli kul. Ska gå ut på lång promenader när de börjar svalna på kvällskvisten.


Dunder bebisen<3


tuff bebisen<3



Fjärilar i magen

Är så nervös...ska nämligen på dop i morgon.Jag vet ingenting om dop, skämms ju nästan. Vad ska man ge? Men främst av allt, vad ska man ha på sig?!
Gaah vad stressad jag blir, man vill ju ha något snyggt men inte för uppklätt, hmmm.
Men det kommer bli jätte mysigt, har bara sett den lilla tösen när hon var nån vecka eller några dagar gammal. Riktigt söt!=)
Antar att allt löser sig , nu vet jag iaf vart jag ska gå av bussen.Stooor framgång. Haha



Ska snart ner på stan med emelie och kolla present. Man vill ju inte köpa något onödigt som bara kommer ligga och skräpa, utan de måste vara något som används.

Något förslag?


Läxbomb

Vad är det för fel på mig?Jag kan aldrig lära mig att inte göra allt i sista sekund! Jag blir så less på mig själv:)
Sitter nu med mitt samhälls arbete och har fasnat,regält!vet inte vad jag ska skiva, vet inte hur jag ska skriva..
Visst vi har fått ett betyg papper om vad man ska uppnå på varje betyg och även en jätte bra analys beskrivning...men, mitt ämne är så jävla svårt att dela upp i de där delarna! så...vad ska man göra dådå?
Suck...vad less jag är på det här nu, tur att vi slutar snart asså. Roligt att de sparar allt arbete till typ sista månaden, vad har vi gjort för vettigt annars på tre år liksom?? inget typ, Ha...Ha. Precis samma sak på svenskan allt kommer nu...skrattretande. Ändå är de inte mycket igentligen men de hade ju varit bättre om man låter oss plugga alla tre år istället för att ta de nu, jag har typ glömt bort hur man pluggar.. inte okey.

Mys på bryggan

Nyss inkommen från att ha solat och snackat skit med Sanna på bryggan. Tur att man bor så nära ån haha. Höll på svettas ihjäl där så vi tog ett steg till Lingon och drack lite. Men var de svalare där eller? Icke, blev ju dyngsura...snuskigt!

Nej nu måste jag fortsätta med samhällen..den ska ju vara inne i morgon haha.






Torsdag

Ledig idag,skönt och behövligt. Måste göra klart mitt samhällsarbete till i morgon! Hur ska jag hinna?! Skriva om Afghanistan är verkligen inte roligt. Men men...bara att göra't.


Veckorna går verkligen fort nu! Snart tar jag studenten liksom...så nice!=) Taggad upp till 100. Haha.
Längtar efter att få ha min snygga klänning och mina snygga skor!

Nej jag antar att jag måste börja med arbetet, tänka sig att vi fick ett ganska stort arbete på Boland haha=)


Tisdag

Gick bra i stallet, han stod och halv sov ( första gången) han brukar vara helt omöjlig och kastar sig bakåt och massa annat skit, men tror inte han vågar med den nya hovslagaren för han håller i för kung och fosterland ska ni veta! Tvättade av ben och hovar så snuttegubben blev ren och fin och sen fick han beta lite gröngräs innan han fick knalla in i hagen igen. Åkte därifrån med en nöjd häst.



Hann bara hem och kasta i mig mat så skulle jag iväg igen, till Ulva. Var premiär för bilträffen som är varje tisdag på sommrarna. Mysigt! Åkte fin bil dit, Pontiac Boneville -64. Mjau vilken pudding.:)

 Nu ska jag in i duschen=)

Lady Gaga!

I dag har jag varit på Fyrisskolan och varit modell, Linn hade slutprov i nån modekurs så jag ställde självklart upp som modell. Det blev ännu bättre när jag skulle vara Lady Gaga...hon e ju as skön! Vi var tre stycken i "min grupp" , so fun!!

Ska snart ut till stallet och värka Schacko:)


Klarblå himmel

Sitter hemma hos Sanna och myser, kom nyss in från balkongen efter solning. Jävligt varmt är det!

Kändes väldigt onödigt att vara i skolan idag, kom dit, hade eget arbete hade ingen religion och ingen naturkunskap..lyckat!


neej ska vara social nu=)

Gårdagen

Trodde att det skulle bli en hemma kväll igår eftersom Emelie skulle komma, men tyvärr kom det en sak i vägen för henne,behöver inte gå in på detaljer.
Blev helt otaggad när hon sa de och det blev inte bättre när några av killens kompisar kom hit.
Men...sen fick jag reda på att Anna och två kompisar till henne satt på Palermo som ligger as nära mig. Så jag gick ner dit! Trevliga tjejer de där.=)
Drog vidare till Bullit sen, as tråkigt! så jag gick ner till garderoben och snackade med Sonya (jobbar där).



Värdelös dag

Var ner på stan en snabbis med Sanna och Christoffer, men sen skulle hon träffa sin mormor. Kändes liiiite onödigt att gå ner i typ en halvtimme men men!

Värdelös dag! Alla är typ borta ,bor på landet eller kan bara inte ses ute i sköna solen! Sitta inne i det här vädret liksom! Inte okey nånstans..
Och inte visste Emelie när hon skulle komma ikväll för hon skulle fortfarande skjussa dit dom andra...så hon kommer typ vid 9 i kväll, känner mig inte peppad..=/!

Fuck den här dagen!


Sex and the city

Satt nyss på min Sex and the city box=) Älskar det verkligen haha! Så det är så min dag kommer se ut.Gillas!
Ser fram emot den nya filmen, hoppas den inte är en besvikelse=)

Solig lördag

Vilket fint väder,skönt att slippa regn!

Ikväll skulle jag ha åka med Emelie till Österby? eller vad det var haha och partat lite med Rockabilly musik i öronen, men när jag vaknade så hade jag ett sms där de blev inställt=( Så emelie kommer hit i kväll i stället och snackar och myser!

Men vad ska jag göra fram tills dess då? Karln är och kör cross så jag har ingen att jävlas med heller..surt!
Blir nog att plugga lite körkort!


Fredag

Hörde ni åskan igår natt/kväll?
Som tur va så var den inte alls nära här, men när jag pratade med Cornelia (hon syr min klänning) så hade det varit över dom typ i Björklinge! Stackare...tycker det är riktigt obehagligt när den går över eller är riktigt nära, annars är de ingen fara.



Efter att jag varit i Björklinge så tog jag bussen in till stora metropolen Uppsala och träffade Emelie. Kom hem med en H&M påse med två par nya leggins och två tub mjukis Bhar, as mysiga och billiga var dom också, gillas!
Ikväll ska jag och hjärtegullet åka och handla sen bli de väll lite fredagsmys. Han ska köra crosstävling i morgon så de blir nog ingen sen kväll inte.

Nej nu börjar Tyra Banks show igen.


Björklinge

Ska snart ut till Björklinge och pröva min studentklänning, gissa om jag är nervös! Alla tankar,tänk om den inte passar, tänk om jag inte är nöjd och blabla.

Efter ska jag eventuellt träffa Emelie på stan,hoppas hon är kvar när jag kommer in haha. De kan ju bli hur som helst att gå på stan med henne, på ett bra sätt!=)



Nej nu måste jag klä på mig och kila till bussen gott folk.

Jag är spänd...

...för jag ska pröva min studentklänning i morgon!
Hoppas hoppas att den sitter som en smäck.Men de borde den göra Cornelia är duktig hon på de hon gör.
Vi ska titta vart vi ska sätta kjolen,dragkedjan och att överdelen passar som den ska.


Nu ska jag sova tror jag.
God natt Uppsala


Middag

Ikväll blir det en av mina favoriträtter till middag, köttbullar,potatis,gräddsås och keso.Åh det bara vattnas i munnen!

Ser de inte underbart ut?


Byggklassernas studentskiva

Började med att förkröka hemma hos mig vid 5 tiden innan vi gick ner till Kalas vid 18.45. När vi kom dit fick vi en välkomms drink,trevlans.=) Runt 20 tiden satt vi oss vid borden för att äta en 3-rätters middag, allt var as gott förutom efterrätten! Förrätten va en toast skagen,varmrätten fläskfilé med potatisgratäng och chilibearnaise.GOTT! och efterrätten en torr chokladgrej haha.
De blev tal och grejer vid borden ,as roligt.

Ja sen var det bara att vänta på eftersläppet,blev gansla mycket folk. Hade as kul!=D


slänger ut några bilder .


Snygg sanna




God morgon

Har sovmorgon idag till 10.40 men blev väckt vid 7 av emelie..måste lämna in hennes tidslappar. Trevligt med lite morgon sällskap måste jag säga. Måste snart börja kolla vad man ska ha på sig...hittar aldrig de jag vill ha,städa kanske?
Ska träffa Sanna vid kvart 10.15 så måste skynda mig lite,ska sminkas och de ska donas=)


Haha hittade en bild från 7an!





Nej måste kila


Puss


20 minutare

Blev så sugen på att sola så gick med raska steg till solariumet och tog en 20-minutare,tur för mig att de är så nära,farligt nära. Somnade som vanligt och vaknade när de släcktes..farligt dedär, tänk om man inte vaknar när de slocknar så ligger man där och sover..haha! Humor.. svepte en hel flaska vatten när jag kom ut, man blir ju så satans törstig.

Nej usch nu ska jag in i duschen och raka bena,skrubba kroppen och ha ultraviolettshampoo i håret..ska nämligen inte duscha håret i morgon för då kan jag inte göra nått med mitt ultra mjuka hår. =)





Tisdag

Skön skoldag,började 8.30 & slutade 11.20..slappt? en aning kanske men de är vi värda haha. På religionen va jag & Sanna klara typ med vårat arbete om Ku Klux Klan,var riktigt spännande att skriva om måste jag säga.Samhällen var det bara att sitta och lyssna,gick sådär. Var så trött så kunde inte konsentrera mig.Fy mig!
När jag kom hem från skolan somnade jag i soffan, mådde inte bra nånstans så de var skön att sova ett tag.
Sen var de bara att ta sig till körlektionen, gick finemang! Gillas!


Ska snart skriva till Sanna och få med mig henne ut och gå med mig!Måste bara vänta på att en klasskompis ( Madde) ska komma över med hennes dricka till imorgon, blir lite förfest hemma at my place innen skivan.


Underbart!

Nyss inkommen från en lång promenad med sanna. Behövde verkligen stressa av efter samtalet=/. Var ute en timme ungefär. Skönt som f*n var det ska ni veta. Kastade mig över ett glas kallt vatten när jag kom hem sen rakt in i duschen så nu är jag ren och fräsch!

Nu...Håkans bar.

Slag i ansiktet

Ringde till Claes idag för att ta reda på om han tänkt klart på om jag får jobb där eller inte, han har nämligen fått massa bolandselever som inte har skött sig, men han hade inte tänkt klart så jag tog de beslutet att söka vidare. Måste ha ett jobb i sommar och har inte tid att vänta på ett svar. Så tyvärr går mitt liv vidare utan Arlanda Måleri, tråkigt, trivdes fantastiskt bra där. Hade varit där i 2 år så det  var som ett slag i ansiktet att få det beskedet jag fick. Suck...stress stress att söka nytt! Ska redan i morgon ner och söka på ett ställe sen ska jag ringa ett annat ställe. Ställena förblir hemliga=)

nej ska fortsätta deppa nu...

Tappsko

Igår va jag ut till mitt hjärta och skulle rida, men tror ni inte att han höll på tappa ena skon!! Den hade vridit sig så Maja(äger stallet) fick dra bort båda framskorna, tur att hon kan=) ! Så skickade direkt ett meddelande till bästa hovslagaren ever..(jacob) ! Han måste komma fort.Så de blev till att mysa som en toka med honom istället, han gillade de iaf haha!






En dag på stan...

Gick på stan med Sanna, skulle köpa ett par skoor! Skit snygga och as sköna=) Och...dom e MINA!

Vi gick till Barista och tog en fika och snackade lite skit,efter ett tag kom Emelie dit,trevligt!! Efter gickjag och Emelie för att kolla på hennes Amazon, jupp hon är min Amazon kompis=) Så hon fick skjussa hem mig med pärlan.=) Wow vilken bil asså<3


God morgon Uppsala

Vaknade av att nån idiot stod och "predikade" eller nåttvid ån,nån som vet vad som hände i morse? Men klockan va ändå kvart i tio så de gjorde inte så mycket antar jag. Plutten är och kör cross så jag är ensam hemma,inte mysigt att vakna upp ensam i sängen!

Idag ska jag nog ner på stan en snabbis och köpa ett par skor, har inte riktigt bestämmt mig ännu.=)

utsikt från vårat fönster=)


Svullo!!

Mätt i magen?
 Ja...för mätt. Usch de finns inget värre att vara proppmätt!Blev pizza till middag, syndat stort! Får gå bort de där 1000000 kalorierna he..he.

Vad händer i kväll då gott folk? Själv kommer jag sitta framför tv'n med min pojke. Kolla på Så Ska Det Låta(pensionär). Sen ev gå över till Sanna stumpan om jag orkar=) Men de ska jag väll göra?!

Någon som har en riktig pråm att låna ut till mig och Emelie?
 Vi ska till Gävle i morgon på cruising men vi vill icke åka S70i...konstigt? haha.


typ den här pärlan vill vi åka!!!



Helg!

Skönt med helg!

I morgon är de cruising i Gävle,vill verkligen dit...måste fixas=) Annars vet jag inte vad jag ska göra. Min älskling ska köra cross i morgon så de blir ensamt här,orkar inte följa med när han ska vara där vid sju typ...blä!!
Neej nu ska jag kolla på Tyra=) Älskar hennes program!!


Torsdag

=Ledig

Men inte fick jag sova länge för de eller.Skulle vara på Fyrisskolan kl 9.45 för att träffa Linn som skulle ha prov på frisyr. Hon gjorde en romantisk lockig uppsättning, blev riktigt snyggt!

Gick till Subway med Sanna och tog en smaskig macka till lunch,vad är godare än de mackorna liksom??
Vid ett tiden drog jag mig mot upplandstrafikskola för att ha en lektion, gick super bra! Som vanligt.


 


Mår...

...som jag förtjänar!


Var som ni vet på Bj igår på en studentskiva,va roligt men tyvärr blev de lite tjafs med nåra omogna jävlar som sparkade Sannas kille i ryggen och självklart åkte Christoffer( sannas kille ut)! Vakt skrälle. Men förutom de så var de roligt..=)

Men...idag är de inte rikitgt lika roligt, fy fan vad ont i huvudet jag har och är sjukt seg..vart spårade det ur liksom?  never again!


Studentskiva

Ny duschad och clean,sitter med en ansiktsmaskoch myser i min morgonrock!


I kväll ska jag på årets första studentskiva, på BJ, vad "fiin" jag kommer känna mig haha! Kommer nog bli riktigt kul, ska gå med Sanna så de kan ju inte bli bättre=) Kvällens tema är glitter & glamour så de är lösögonfransar på och glitter!! Snyggve her self.

Sanna kommer över snart, ska käka gott och dricka lite innan..lovely!

 

Dagens shopping!


Topp,BH och trosa från HM! Även kvällens outfit.



Hals-och armband från Glitter, till studenten

Neej måste börja med maten!! Puss


Beslutsångest..

Vi var och kollade på en lägenhet idag i Kapellgärdet,den va fräsch men jag vet inte riktigt om jag gillade läget och storleken riktigt.=/ Hmm..hatar att flytta för det första. Mäklaren skulle ringa i morgon så vi måste bestämma oss redan idag!! Fy vad jobbigt! Varför så snabbt? Menmen..


Ikväll är det svenska hollywood fruar som gäller,man kan inget annat än älska Maria Montazami,riktigt mysig kvinna<!!





Ny vecka-nya tag

Måndag...
En riktigt bra måndag faktist,brukar gå i en dimma på måndagar men e riktigt pigg och allert! Skönt*
Har bara haft tre lektioner idag,förresten,undra om vi har mer än tre lektioner nån dag..haha. Boland=slappt!
Sanna och jag tog en runda på stan efteråt..jag köpte ingenting!! Kan ni tänka er? men fika gjorde vi,alltid lika mysigt.



Ikväll ska jag och min själsfrände kolla på en lägenhet,den såg ritkigt snygg ut på bilderna så hoppas den inte sviker mig. =)



Måste börja sola också så man e brun på studenten!



Sista april

Här i Uppsala är sista april riktigt stort och jävligt roligt=) Skit mycket folk på stan både studenter och oldies..blandad kompot..gillas!

Gick ner på stan med Ida vid halv 11 tiden efter att ha druckit lite hemma innan.=) Drog in på Flustret för att gå på toa men fastnade där och tog en varsin grogg..jummi!! Våra boys dök upp helt plötsligtså stod med dom ett tag, ida är nämligen tillsammans med min killes storebror=) Var på stan bra länge,satt och mös lite på en cadillac 59a<3..so nice..snackade lite skit med en tjej som går i min paralellklass=) På kvällen drog vi ut till Rasbo och röjde lite...trevligt som fasen faktist! Va lääänge sen jag va med rasbo borna.

Pics kommer sen..

RSS 2.0