Sex and the city

Sitter och kikar på min absoluta favorit serie, Sex and the city , med en Ben&jerry glass i näven.Kan inte bli bättre haha! Väntar på att min älskade älskling ska komma hem från crossen, vi kanske ska träffa Linn & Erik för att ta ett glas på en uteservering.Mysigt!

Slänger ut en bild på mitt blåmärke som jag fått när jag jobbat=) Illa!
AJ!





Det ömmar på ryggen..

Ny gaddad och öm på ryggen,smällar man får ta. Satt i 1½ tim,ska dit igen när den läkt och göra klart den..minst 2tim kvar på den. Kommer bli helt sjukt snygg! Älskar den. :)
Dålig bild, kommer en bättre sen.


Tillökning

Ska snart gå och sminka mig och klä på mig. Kl 11.30 ska jag träffa sonya på stan för en lunch sen ska jag till   4ever tattoo för att göra ett till konstverk på min kropp:) Gillas!

Vet inte riktigt vad man ska ha på sig bara, den färgar ju av sig direkt efter så man vill ju inte ha nått ljust iallafall.
Ikväll blir det plugga körkort för hela slanten! Usch vad tråkigt det är.:) Så j*vla less på det här nu..Men jag behöver det så mycket.=/ Man borde kunna köpa körkortet tycker jag! haha


...

"Woho",fick ett samtal av Johan som jag verkligen inte gillade. Han skulle jobba över, fixa nå däck på en lastbil i Bålsta!! Suck! Hatar när han jobbar över..Ni kan ju tänka er när han kommer hem i kväll. Jävla skit jobb karln har. Så jag drog till Sanna istället..like:) Ska tvinga Emil (en av hennes katter,kallad memil av mig) att tula lite med mig, han är sååå söt så man kan krama ihjäl honom. Man kanske ska ta han med sig hem i smyg under tröjan;) Evil thought!



Jag och lilla Memil<3


Samma skit

Måndag,måste vara veckans segaste dag.Svårt att komma upp ur sängen och man är allmänt trött hela dagen.Usch! Men..ännu en dag på jobbet har gått och i morgon är vi klara med den här utvändningen, efter ska jag till nästa så det bli samma skit..tråååkigt!!

Nu sitter jag bara och kollar på tv och väntar på att min älskling ska komma hem så jag kan börja med maten, blir pasta med köttfärssås,Älskart!


En dag med Fröken.S

Var och shoppade och åt lunch med Sanna på stan idag ju. Skulle inte shoppa nått, men...jag kom hem med en ring och ett par glasögon(ingen styrka i). Köpte äntligen ett par nörd brillor,så snygga!
Kikade på en film hemma hos mig och käkade lite nötter, Cry-baby, hade aldrig sett den. Johnny Depp är så het med rockabilly frilla,fast vilken kille är inte det?! Älskar't.

Hot!


Pinsamt!

Har ni sett musikvideon som Kissie är med i? Den är så pinsam!! Vet även två personer från Uppsala som är med i den, en har jag gått i samma skola som. Säkert en kul grej att göra men de hade ju kunnat vara en bra låt och bra gjort!! Jag skämdes fan när jag tittade på den! Haha
Titta den som vill:)
http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA


                                                                                                    Försökte få med sminkningen.
                   


Lunch

Ska snart ner på stan och ta en lunch med S.Ekman. Hoppas att vädret håller i sig, vill inte ha nå regn eller. Dagens klädsel blev ett blått linne från H&M och lackleggins..prövade en annan sminkning, börjar ledsna på att jag alltid har brunt eller bara kråkspark..fick därför bli en blå/grå,fick göra om den en gång innan jag blev nöjd..såg ju ut som en blåklocka första gången...inte okey! Men nu är jag nöjd:) Älskar mitt nya smink!(bilder kommer)

Nej nu ska jag dra.


Gårdagen

Kollade ni på Viccans bröllop igår?
 I did...jag är faktist för monarki och tycker att det är rikitgt kul att hon äntligen fick gifta sig med sin Daniel.:) Mysigt! Bröllopet var jätte fint och brudparet också!!

Shoppade lite igår med älskling på stan, köpte ett par shorts,ett linne och en shortsdress,sommriga och snygga.
Käkade glass och kollade på båda Hostel filmerna med Sanna igår,mysigt!:)



Graviditetsmage...

Mätt och belåten..åt kött med räfflade potatisar(vet inte vad dom heter) As gott! Så nu ser min mage riktigt gravid ut....läskigt. Ikväll blir det lungt, ska kolla på rush hour (stavning?) dom brukar vara roliga:) Men just nu sitter jag och läser bloggar, för tillfället är det diabetesmannen som är framför mina ögon..me like!

Hoppas på bättre väder i morgon, ska försöka tvinga Johan att skjussa ut mig till hästen;) Önska mig lycka till!

Nehe, nu ska det inte funka att ladda upp bilder heller..satan också!=/
 


Övertid

Hmm..johan jobbar över, gillar inte! Är skit hungrig och han ska ju handla på vägen hem så kan inte börja med nån mat heller. Sånt här kan jag sitta och stressa upp mig på..fjolligt haha!
Vad händer i kväll då? Vet inte vad jag ska göra...något måste jag göra:) Får se om jag ska vara med Malin och en kompis till henne,skulle vara roligt. Men men...den som lever får se.
Nu måste jag gå och klä på mig, kan inte sitta här i handduk hela kvällen inte.


The Baseballs

Blev inget inlägg igår, var nämligen på The Baseballs med min faster,kaj, Ida och Emelie. Det var sååå bra! Älskar dom! Efter spelningen fixade Ida så vi fick träffa killarna:) Kramar snack och bilder blev det, dom är verkligen super trevliga! Och som sagt Sam är så het , ännu hetare på närmare håll ska ni veta;)


Sam & Jag


Suddig tyvärr:(


Onsdag

Gått bra på jobbet i dag , fick göra värsta skit jobbet ( stå och måla ändträn) men...det måste göras! Så nu är min rygg helt krokig haha!
Efter jobbet hämtade älsklingen mig för jag skulle hämta ut mitt paket från Årsta Travcafé, vad vare jag tog ut tro?! Sen åkte vi till Hööks, jag behöver nya ridstövlar och jag fick ju 1000 spänn av min bästaste i studentpresent...men hittade inga som jag verkligen ville ha, så väntar ett tag. Sen åt vi på Max...tjockiiisar, efter drog vi till Media Markt. Första gången jag var där...me like!:) Hittade lite roliga saker som jag vill ha.

Nej nu ska jag vara social med Johan..Hörs!


Svullen

Super mätt i magen,varför ska jag alltid äta så jag blir proppmätt?!
Det är då man blir tjockis jö! Orkar knappt röra mig haha. Men jag ska dra mig in i duschen och ta en lååång varm dusch,älskar't.Fryser fortfarande efter dagens utomhusarbete, var ju super kallt,blev till och med blå om fingrarna. Brr!

Över en vecka sen jag tog studenten, vill igen!!=)


Ännu...

...en dag på jobbet.

Riktigt dåligt väder i dag också, kallt,blåsigt och småregnit. Fy bubblan! Har fått skrapat en vägg med massa klängväxter på,varför ska folk ha sånt skit på väggen? Blir bara massa insekter och snusk i det! Lär göra samma sak i morgon, är en heeeel vägg kvar,blä!

Idag har paketet jag beställde kommit, måste hämta det nån dag.=) Gick fort som attan, sånt gillar vi.Till skillnad som när jag beställde en klänning från Nelly, den har fortfarande inte kommit..tur för dom att jag inte betalade den i förväg. Skit sida.



Myskväll

Mysigt att ha min kära Sonita här, måste börja ses oftare nu när hon bor så nära också!!:) Vi käkade lite och snackade,som vanligt:) Myspys!

Sen blev det Two and a half men,älskar älskar det programet! Ja..jag har sjukt dålig humor, de bjuder jag på.


Usch i morgon är det jobb igen,hoppas att det blir bättre väder. Blir hämtad 6.45 så måste gå och sussa snart. Sitter och funderar på om man ska vara ledig några veckor iallafall, annars lär jag bli tokig av att gå och nöta på fasader heela dagarna...Blää!


regn

Ingen rolig dag på jobbet kan jag ju säga! Stå ute och måla i regn. Fy fan! Blev helt genom sur, efter ett tag gick vi in i lunchrummet självklart skulle det sluta regna då (sablar, fick vi inte åka hem) så det var bara att gå ut igen med blöta kläder, Kallt? Ehh...ja en liten gnutta då! Enligt Bolands målarlärare målade man aldrig i regn,så fan heller.=)

Men nu är jag iallafall hemma och väntar på en kompis, vi ska käka lite och snacka skit...blir carbonara, Mumma!!


Bloggnörd!

Måste nog säga att jag är en riktig bloggnörd, läser måånga bloggar. As nice ju när man har tråkigt,kan man bara sätta sig ner och reta sig på eller bara läsa en annans liv:)Love it.
Jag läser:

blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg-Skit duktig make up artist, snygg är hon också.Bra smink tips.
Kissies.se-behöver inte säga mer...
Sophiehs.blogg.se-En kompis, bra blogg!!:)
Diabetesmannen.blogg.se-Kille som är från björklinge,skriver om mode. Snygg!!
Paow.se
Kenzas.se-
Alla vet nog vem hon är:)
Sannasofiaekman.blogg.se - Kompis:)

Rekommenderar dom starkt:)

13 juni

I går var jag och plutten ut och åt som alla vet,blev Lingon..ligger nära och bra haha! Käkade en tre rätters middag.Hur gott som helst!!
Förrätt:Ren med inlagda rättikor
Varmrätt:Oxfilé med en mustig pepparsås och nå potatis grejs.
Efterrätt:Chokladkaka med minttäcke och choklasmousse!

Det bara vattnas i munnen!  Hade min puderrosa spetsklänning på mig, mina kilklackar från Bianco och en rosa makeup med kråksparkar..Sjukt snyggt! Synd att jag inte tog nån bild...






I dag har jag varit i stallet, red ett pass på volten(utan stigbyglar) så stackarn blev genom blöt. Han ska plågas;) Efter svampade jag av gullet och mös lite..båda var väääldigt nöjda när jag släppte ut honom i hagen. Gillas!
Sen åkte jag och Johan och hämtade hans pappa på Arlanda...jag vill också åka utomlands!!


 


Panik

Vart ska man äta i kväll, vad ska man ha på sig?? Panik panik...Funderar på min nya spetsklänning och mina kilklackar,snyggt som fan! Men det blåser ju så mycket ute,kallt med klänning.

Har nyss städat och gjort det fint så nu måste jag duscha.



Hörs sen;)


Våran dag

I dag är det min och min älsklings dag, vi firar hela 4 år tillsammans<3 Och jag är fortfarade galet kär!!
I kväll ska vi gå ut och äta och bara mysa,älskar't.

Men först ska lägenheten städas och vi ska ner på stan och shoppa lite.


Älskar dig älskling<3


Kort dag

Jag är redan hemma från jobbet,sköönt! Har bara bredspacklat ett rum,rivit tapetskarvar och spacklat skarvar..kan inte bli bättre:) I kväll ska jag och älsklingen åka och handla sen myyysa!

I morgon firar vi 4 år!!! Helt sjukt,känns som vi levt ihop hela livet=D

Nu ska jag städa men först ta en nap tror jag, kan knappt hålla upp ögonen jö.

Jobb

Jobbat i tre dagar nu, går kanoners.=) Trött som attan blir man men pengarna rullar in haha!


I dag skjussade min plutt ut mig till Schacko, red ut i skogen..han va super stissig och bara trampade runt så han var heeelt svettig när vi kom tillbaka till stallet. Höll på flyga åt sidan tusen gånger när jag galopperade för han blev "rädd" för nått på sidan..haha stora hästen.



Min..

..sista lediga dagen!


Får se om jag ska ha nån "semester" i sommar eller om de bara är jobb som gäller..får se vad jag känner för helt enkelt. Ska börja jobba i morgon på Arlanda Måleri,sommarjobb bara dock. Blir till att jobba i Gottsunda..lääskigt! Haha.


Idag har jag varit på stan med Sanna och hennes Christoffer..mysigt! Vi åt lunch..på Jalla.Jag får skämmas, äter alldeles för mycket tjockis mat.
I kväll blir det bara mys med min älskling..love it!!






Lördag

Blev en bra dag det här. Gick ner på stan och mötte Sonya,lunchade med henne vid ån och snackade lite skit:) Sen gick vi till Framfickan och drack lite cider och rätt som det var så kom Martin dit..trevligt:)

Ikväll kom Sanna och Christoffer över och kikade på hundtricket och hajen 3..haha! Finns det nån sämre film än hajen? Sämst!! Haha!

Bild bomb

Studenten 4/6-10























Mer kommer sen=)


För jag har tagit studenten...

...fy fan vad jag är bra!!!


Bästa
dagen på länge! Var i skolan kl 7 och tog personligt foto. Satt oss med några killar i klassen och drack lite.Mysigt!
Sen knallade vi till anläggningshallen och där fick vi frukost och en ros att hänga runt halsen, gulligt.
Vid halv 9 tiden gick vi och tog klassfotot..hoppas hoppas det blev bra!! Haha.
Betygsutdelning i klassrummet..bra betyg fick man, jävligt nöjd;)
När vi väl skulle springa ut flödade adrenalinet..de var så jävla roligt!! As mycket folk så det var ju helvetes svårt att hitta släkten haha men jag lyckades!!
Fick massa med saker att hänga runt halsen så man fick ju gamnacke haha!
Sen var det bara att gå till flaket...roligast av allt typ!! Var lääänge sen de var så roligt=)

Fick skjuss i finbil hem till älsklingens mamma där maten och alla väntade, skit god mat! =D

Tack för alla presenter <3

Drog ut vid 10 tiden och partade lite;)
Märks idag..hes som en tok och huvudvärk. haha!

Bilder kommer sen.=)


Sista rycket

Maten är färdig,kroppen är duschad,brynen är noppade och håret är flätat..jaa allt är nästan klart.Vi åkte ut till älsklingens mamma med maten, ska ha mottagingen där. Måste hoppa i säng snart så jag kommer upp i morgon, kommer ta emot såååå mycket att gå ur sängen kl 5 i morgon! Men kul kommer det bli, hoppas det blir kanon väder också!!

God natt gott folk.


Dagen före den stora dagen

I morgon smäller de, äntligen tar jag studenten! Ska bli så jävla kul.
Idag har jag och mamma fladdrat runt och handlat mat och alkohol..ingen student utan alkohol jö. Haha. Så nu håller vi på med maten..mumms vad smaskens den kommer vara.

Ska vara i skolan 7.00 i morgon! Huuuh...måste gå upp kl 5 typ... j o b b i g t!
 I kväll ska raka mina ben,lägga hårinpackning,ansiktsmask ska läggas och brynen ska noppas..självklart ska jag hinna duscha också haha.
Fullspäckat schema!


Onsdag

Vilket fint väder vi har!

Idag hade vi avslutningslunch i skolan blev rostbiff med potatissallad, dom slog på stor...eller inte! Jag trodde att vi skulle få nån köttbit med typ potatisklyftor eller nått men icke då. Haha!
Efter så gick våran klass till målerisalen och fixade ett lakan som ska sitta på flaket, Sanna målade as snyggt så skulle vi gå och ta ut pengar. Hur såg det ut när vi kom tillbaka tror ni?? Killarna hade roat sig och målat en kuk och gjort b'et till tuttar.=) Snyggt snyggt.. Haha! Men det syns iaf att de är en byggklass?!

Mamma kom och hämtade mig vid halv 1 så drog vi ut till morfar sen ut till stallet. Blev löshoppning, Schacko är inte så sugen på att lyfta på benen så de måste tränas..han va riktigt duktig faktist!! Hoppade jätte fint..duktig kille! Var bara att spola av han sen, stackarn va ju svettig.
Jag skulle vilja flytta till en hästgård och bara gå och mysa och ta hand om massa hästar<3


Vill ha

Har hittat ett par "nörd"/rockabilly glasögon på Glitter som måste bli mina! Har velat haft sånna lääänge nu men inte hittat..måste ner och köpa dom;)



Min dag

Idag var det bara att gå upp halv 10. Skulle åka till forever tattoo som ligger här i Uppsala och beskriva hur jag vill ha min tattuering som jag ska göra=) Sen åkte jag till Linn och fixade mina naglar,vackert blev de! Efter det åkte jag och mamma ut till Sophié och hälsade på henne och hennes lilla dotter..=) Riktig liten glad skit dedär, haha. Fikade och snackade lite där..var ett tag sen jag träffade henne, vi umgicks ganska mycket när jag gick i 7an typ då vi stod i samma stall=)
Sen åkte jag ut till Schacko..han var riktigt duktig idag!! Spolade av honom med kallt vatten efter..tyckte han va riktigt skönt, men sen att han inte riktigt kunde erkänna det är en annan sak..haha!

Blev en mysig middag på Tzatsiki för mig och mammsen, as gott!! Så nu sitter man här helt svullen..


Sophié och jag i 8an kanske.


RSS 2.0