It's hot!

Satan i gatan vad varmt det är ute,kvavt som fan!


Kom nyss hem från min körlektion,gick finfin...like usual!=)Har beställt körtid nu också..men när den inträffar får ingen veta!!=) hehe.
Känns som att det ända jag har gjort idag är att sprungit upp och ner för den här jävla trappen! Fy vad jobbigt de är...första gången skulle en kille från Boland köpa biljetter till studentskivan och sen skulle Jocke (mitt ex) ha en biljett! sen körlektionen och sen ska jag ner och hämta min cykel..vilket ass jag kommer få;)

skickade ett sms till min kära faster igår om vi skulle gå på The Baseballs som kommer till katalin igen i juni, tror ni inte jag fick biljetten! As niiice. Tur för mig att jag har en snäll faster=)

Sam från the baseballs,pudding<3


Drag på Katalin

Ja det kan man lungt säga att det var. The Baseballs var grymma!! inte nog med det så var ena sångaren en riktig heting och riktigt flörtig;) ! Grr! De spelade i två timmar, borde ha spelat längre=)

Slänger ut lite pics!






The Baseballs<3

Han i mitten är heet!



Idag har jag suttit hos frissan i 5timmar!! Nu e jag blond igen=)


Paket!!!

Fick ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut på Årsta Travcafé! Fun!! De var ett par trosor som ingick i det där paketet jag valde när jag köpte mössan..tydligen? Riktigt muppiga,står student of scandinavia 2010 och på framsidan står det Jessica...porrit...not!!


Ahmen du så snygga va!?


    


The Baseballs

Äntligen är det den 27e...längtat sen jag beställde biljtten=) I kväll blir det en kanon kväll!
Ska möta Mia utanför Katalin kl 19.45 så ska vi gå in tillsammans..spännande spännande!

Ni ska bara veeeeta vilken träningsvärk jag har,håller på dör! Mamma har tränat mig och jag har tränat min totto..alltid bra att ha en mamma som e kanon duktig med hästar;) Så nu har jag och schacko ett jätte bra sätt att bygga muskler på ..han e så duktig så=D!





Puss på er!


Long time...

Länge sen jag skrev nu...inte haft lust direkt. Men nu är jag tillbaka=) mohaha!

Idag har vi firat min älskling som fyller 21,gammal gubbe hehe. Av mig fick han ett par röda hängslen och en skiiit snygg skjorta.=)

Vad som händer i kväll vet man inte! Haha



tråkig lördag...

Ja,skulle ha varit på stan nu men de blev ändrade planer, surt!
Så jag stöngde alla dörrar till hallen och satt mig på golvet och släppte ut mina små råttor så dom fick springa av sig=) Första gången jag släppte dom i hallen men de gick bra dom höll sig kring buren.

                           Elvis<3                                                                   Buddy Holly<3




Kastar ut en bild på skorna som måste in i min garderob!!=)
Riktiga hetingar<3




God morgon Sverige

God morgon! Hoppas alla sussat gott=) Själv fick jag sova gott vid 3.40 då jag gick och la mig igen...men usch vad varmt det har varit i natt i sovrummet! Finns inge värre än ett varmt sovrum.

Vad ska man göra idag då? är sugen på att ta en sväng på stan igen pch köpa en sån där Baseballjacka på Gina eller Bikbok..har en röd från Carlings men det är ju annorlunda=) Älskar Baseballjackor!


Min kropp borde....

.....ligga i sängen!


Men kunde fan icke somna fasten jag var as trött när jag la mig. Så de var bar att gå upp igen och sätta på datorn igen. Snackar med min lossasbror eller vad kan man säga att det är..
Den idioten har iaf fångat en spindel där nere i Blekinge som inte är i från Sverige...den kallas Luffarspindel, den jäveln är stor och giftig. Ger vävnadsskador och svårläkta sår..Usch jävla äckeldjur! Jag hade svimmat om jag varit där nere..idiot haha.


hmm..jag vet vad du gjorde förra sommaren går på Tv...intressant! Den är ganska läskig har jag för mig, men jag är skraj för skräckisar så..största mesen=)


Avklarat

Woho vad duktig jag är som klarade det muntliga framförandet helt galant! Jag var äckligt nervös men som tur va så var vi inte så många i min grupp, gillas! 

Efter plugget firade jag och Sanna med att ta en tur på stan ( som varje fredag) för att shoppa loss lite. Men jag hittade bara en tjocktröja...vill ha ett par skor men priset står emot tyvärr...=/

vad ska man göra i kväll de...hmm de återstår att se=)


Äntligen!

Har äntligen skrivit klart mitt muntliga nu! Nu ska jag lära mig allt men de är lungt hoppas jag haha!


Min piercing i tutten har blivigt helt cp..någon som vet om det kan bero på att dom bytte till en för kort stav?







Nej nu ska jag nog släppa ut mina små älsklingar ett tag,dom älskar att spinga runt i soffan=)




Hemma

Blev hemma idag också, min rygg mår icke bra! tråkigt....de är ju timmar som försvinner och längre får jag vara lärling.

Idag blir det till att skriva klart nationella och lära mig det! Blir nervös bara jag tänker på det.Sen i kväll ska jag åka till farmor och farfar och äta middag, älskar deras mat!!





Ni får inte missa Djurgården-HV71 ikväll kl 19.00 på kanal 9!!
Heja på Djurgården<3


Det är inte varje dag som....

.....man får rulla ur sängen


När klockan ringde i morse så kom jag knappt ur sängen, aj vad ont i ryggen jag har.Så jag fick ringa till Martin( min handledare) och till min chef på Arlanda Måleri och säga att jag inte kommer till jobbet idag.Jag rullade ur sängen gick och tog två panodil och gick och la mig i sängen igen..kunde inte ligga på mage, inte på rygg och knappt på sidan..frustrerande! Somnade om till kl 10 men låg kvar till 12..
Hatar att ha ont i ryggen,man kan ju inte göra nånting! Så idag kommer jag jobba på mitt muntliga,har kommit ganska långt iaf...


ta mig i nackskinnet

Kan nån skaka om mig i nackskinnet? Jag kan aldrig lära mig att börja med skolarbeten i tid utan ska alltid börja sista dagen! Fy mig. Måste ta tag i de skiten jag sitter med framför näsan...muntliga nationella...woho.
Jag hatar att prata inför en folkgrupp och blir knallröd i ansiktet...får man sitta under bordet tro och prata?? Det borde vara godkänt;) haha.


nej jag antar att jag måste ta tag i skiten. Ska iaf prata om nätdejting. kan bli intressant..


Bjuder på lite sommarkänsla med den här ursnygga hatten


UNT=Besvikelse!!

Mätt som satan blev jag, gjorde currykycklingswook=) Blev riktigt gott måste jag säga haha. Så nu sitter jag här som en pösmunk och kollar på NCIS på kanal 3..älskar det programet!!

Fick nyss ett väldigt pissigt mail från UNT nyss...dom publicerar inte min insändare om att en målarlärare på Bolandskolan har smiskat en av mina kompisar på rumpan, och våran idiot till rektor gör inget! unt tycker att det är en polissak typ...ja till viss del..men att rektorn inte gör något är en UNT sak..stor besvikelse!!


Min bebis gör mig alltid glad iaf<3


usch och fy

Jag kan spy på dom där förbanade trappräckena!
När kommer vi därifråååån:P


Sista lediga dagen.

Idag är det min sista lovdag! gilllar inte tanken på att de är slut på lov nu=) Haha.

Men vad ska man göra idag då? Måste tvätta lite men annars har jag ingenting...eller,kaanske man ska börja med sitt muntliga Nationella så det blir klart i tid haha!


Igår va jag på dansgympa med Sonita och hennes stora syster på Friskis, de var as kul och man blev faktist trött. Kostade 75:- för en timme...helt okey.


Fredag

Åkte till stallet vid 11, morfar kunde skjussa, Kanon!  Som vanligt fick jag traska ut i den leriga hagen eftersom satungen vägrade komma...han älskar säkert att jag blir lerig. Man borde kunna göra en hage olerig, kasta ut två ton grus eller vafan som helst över leran...Schacko hatar att vara lerig jö. Han har typ lera upp till knäna...
Borstade som en idiot för att få honom ren, och fiiin blev han =). Fick bli en mysig tur i skogen idag...skönt nu när isen i borta så jag kunde galoppera på grusvägen(super bra galopp väg). Min snutt var riktigt nöjd när jag ställde ut honom i hagen igen.=)



När jag kom hem drog jag, Sanna och Christoffer ner på stan för att luncha, blev en smaskig sallad...love it!





Fem saker ni inte visste om mig...

Fånit...jag vet!!


Jag....


har spindelfobi.

är skit rädd för vatten.(badar inte om jag inte bottnar)

hatar att kolla mig i stora speglar.

är mörkrädd.

har svår att tycka om tjejer.












rent

Tvätten är i tvättmaskinen,diskmaskinen igång och jag har precis städat=) Alltid lika skönt när det är klart må jag säga!



I kväll kommer Anna över och käkar lite,trevlans! Det kommer bjudas på korvstroganof med ris...mums.


Vilka puddingar;)


Den jag älskar mest

Idag har jag varit ute hos Schacko, min älskade häst<3 fick skjuss ut av min faster..skit snällt. 
Usch vad jag hatar lera..hela början av hagen var en ända stor lervälling..blää! Självklart fick jag gå i skiten ör Schacko vägrade lämna maten. Men när jag väl fick han så var de raka vägen till slangen och spola av hans hovar och hovskägget=) han blir bara bättre och bättre med vatten, gillas! Borstade som en idiot för att få bort all torkad lera! Men fin blev han.
Blev ett pass på volten, fick hjälp av min faster hur jag skulle göra för att han ska sluta ta betten och dra ner skallen i backen.Funkade kanon! 
Det är så mysigt att rida i strålande solsken<3




Onsdag?

Jag har verkligen kommit fel i dagarna,sånt som händer när man har lov.=) Sitter och kollar på sjunde himlen, I know it's sucks men man fastnar i det.

Sen blir de nog ner på stan ett tag med Sanna,orkar nog inte länge. Är sjuk=( Hatar't!

Synd att der är pissigt väder, är så skönt att gå på stan när det är fint väder=)




Vill ha sommar!


Borta bra...

...men hemma bäst!


Ja,de stämmer verkligen,hade det skit skönt nere hos mamma i Blekinge men de är alltid skönast att få vara hemma.

Idag skulle jag ha kört en lektion men guess what, jag vaknar helt febrig och yr! Ringde och avbokade den så får väll se om det kommer en räkning på det. Träffade Malin lite idag,pratade och åt lunch...behövdes! Sen hämtade morfar mig och vi åkte och hämtade min råttor som jag hade lämnat in på Arkens Zoo vid nyby, as trevliga där!!=)


Några bilder från The Studio















Mer nån annan dag=)


Blekinge

Här nere i Blekinge regnar det tyvärr=( Men det är jävligt avslappnat och skönt här nere ska ni veta. Har varit ute och gått långa promenader och myst. Men i fredags var vi i Malmö på The Studio och blev fotograferade jag och mammsegull,skit kul!! Lägger ut bilderna sen=) Han som fotade oss ville ta bilderna till sitt CV,status haha!

Nej nu ska jag mysa lite mera..som man inte gjort de tillräckligt;)

RSS 2.0