Stressad

Jag har inte packat än och jag åker kl 6.45 i morgon bitti..vadå göra allt i sista sekunden. Jag måste duscha också och kolla på Andra Avenyn!! Det är ett spännande avsnitt ska ni veta. skrev nyss klart mitt projektarbete, duktigt jessica..nu måste Sanna bara sätta in bilderna och sen skicka in allt till LG,våran handledare.

nej nu ska jag göra kaffe åt bror min som kommer<3



No more work

Idag var det sista dagen jag jobbade innan påsklovet...skönt! Ska åka ner till mamma i Blekinge i morgon,kommer hem på måndag så de blir ingen super update...=)


Jag är såååå förbannad på Nelly.se, jag beställde en klänning som jag ännu inte fåt och de är 2 veckor sen.  Nej nu ska jag skriva och skälla lite;)

Tisdag

Praktik idag,som vanligt=) Fick gå själv idag...ensam och övergiven. Kollegorna var i ett annat trapphus och brespacklade och jag viller hellre måla dörrkarmar så jag gjorde de=) Görlite som jag vill haha! Mitt i allt när jag står där och målar hör jag hur nån skriker och gapar för glatta livet!! Då är det nån pshykkärring som vi troooor ringer till U-salahem och klagar på ALLT! Och hon kan verkligen alla fula ord kan man säga haha. Stod och asgarvade i typ en halvtimme.


När jag kom hem var de korvstroganof med ris som gällde,sen upp till mormor...hon skulle sy mina shorts som sprack i rövva! haha

Nu är d house som gäller


ciaaaao

Lyckad kväll

Kvällen började hemma hos Christoffer & Sanna med snack,tårta och cider. Jag, Sanna och Nisse körde ett drickspel,jävligt simpelt, man skulle gissa om nästa kort i högen var högre eller lägre.Man fick gissa tills man gissade fel och då fick man dricka så många klunkar som antalet kort på bordet. Gissa om de tog haha. Vid 11 började vi gå ner mot stan och in på Kalas . Jag och Sanna gick direkt in till loungen och tog en varsin shot,kvällens första, sen blev det lite dans och sen en bacardi och sen lite dans och sen en shot haha ja och så fortsatte de..vi blev apraka! Men jag har inte haft såhär kul på länge!! Tack till alla som var med<3



Pics från gårdagen



Kvällens värdinna.


Prinsessan skulle ha rosa tårta.

Nicklas och kvällens värd



Fiiiis!

Dags att gå hem?=)



Mer pics kommer;)


Förbereder

Ny duschad och fräsch! Nu ska det sminkas och kläs på...hur ska jag ha håret...gud vad mycket som ska göras!
Ska dra tidigare till Sanna, hon längtar såå efter mig så det är bäst att jag pallrar mig dit haha.

Vi ses i dimman

Sanna ska firas!

Ikväll blir det till att fira Sanna=) Börjar hemma hos henne med några stadiga innan vi går vidare till ev Kalas, Ovanligt? haha Varför förnya sig liksom..


Idag har jag grattat Lasse (min mammas ex) som jag bodde hos innan jag flyttade ihop med min älskade. De bjöds på fika..smaskens. Passade på att hä,ta min post också som går dit.=) Hade fått ett inbjudningskort till Sophiés och Kristoffers barns dop, mycket trevligt!! Undra vad man ska köpa till den lilla söta i doppresent? Förslag?


Kalas kväll!

Ikväll blir det Björn Rosenström på Kalas i Uppsala...nice=)  Kvällens klädsel blir en liten gnutta sailor...jamen de gillas ju starkt. Nej nu ska jag sminka mig lite

ciao

Ska in i min garderob!

Var på Gränby centrum idag med min lover=)

Hittade flera puddingar på Gina.. men föll för speciellt två stycken!


https://www.ginatricot.com/#/product/28544877
https://www.ginatricot.com/#/product/28572900


Dom skulle passa utmärkt på min garderob!!

Johan kommer hem.

Idag kommer Johan hem=D Myspys.

Fast vi ska iväg direkt till min fasters gubbe Kaj för han fyller år=) Grattis grattis.


Men nu är de storstäd som gäller så de blir snyggt och rent,ska snart ringa en frisör också! Mitt hår behöver färg haha!

Happy

Idag känner jag mig på riktigt bra humör, alltid lika skönt=)

Träffade mormor kl 11 vid Åhléns och gick till Olssonstyger för att köpa tyg till min studentklänning!! Riktigt snygg kommer den bli, sen kom Sanna ner på stan och strosade runt lite med mig=) Jag shoppade ett par solglasögon och en jätte söt topp på Gina...hade ett fullt bonuskort så inte gjorde jag av med nå pengar heller...kan de bli bättre?


Vid 14.40 gick jag till körskolan för att ta min första körlektion där...gick skiit bra!! Min dag kan inte bli bättre haha

I kväll ska Sanna färga håret på mig, ska blondera slingor...hoppas att de blir blont och inte orange!!=)

Neej nu ska jag fortsätta titta på Top Model.

Dr house!

Ah, jag är helt fast i programmet House. Man kan inget annat än älska det!


I morgon ska jag ner på stan med mormor och kolla/köpa tyger till min studentklänning, nära nu. Sen ska jag till Kalas och köpa biljetter till Björn Rosenström om det finns några kvar vill säga..hoppas!


Puss på er

Nytt=)

Ny blogg, jävligt nöjd med utseendet måste jag säga. Tack Malin! Jag gjorde headern själv men alla annat fick hon göra haha!

Anna gick nyss=( Vi åt en god sallad och snackade lite skit, myspys=)

Malin gästbloggar ;)

Shululu! Nu har jag precis blivit klar med Jessica's desgin.. hittills.
Fårse om det blir några ändringar senare, men inte just nu. Btw,
så har Jessica själv gjort det mesta med headern, jag har bara
fixat lite smått ;) Lovely! Glöm inte kika in min blogg; Klicka här!
Pusseliepuss


RSS 2.0